Доставка и плащане

ДОСТАВКА

1. След като в сайта www.denneris.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

2. Доставка се прави само на потвърдени от администратор на сайта поръчки.

3. Доставката на поръчана стока не се извършва в почивни дни и официални празници.

3.1. Срокът за доставка е от 1 (един) до 3 (три) работни дни от датата на изпращане на пратката. „Сарон“ ЕООД не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.

4. Електронният магазин www.denneris.com използва за доставки куриерска фирма Спиди, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.00 часа.

5. Доставката се извършва до посочен от Потребителя адрес или до офис на съответната куриерска фирма.

6. Доставката е безплатна за всички поръчки на територията на България на стойност над 80лв. Цената на доставката за поръчки под 80 лв. до офис на Спиди е около 4-5лв., а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 2лв. Посочените цени са ориентировъчни.

7. Изисквания за доставки с фиксиран час се заплащат 2.40 лв. за пратки до 5 кг. Фиксираният час се тълкува +/- 15 минути. Първият възможен час за фиксиран час е 10 часа, крайният час е 16.30 часа.

8. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

9. Потребителят е длъжен да провери дали съдържанието на пратката съответства на неговата поръчка, преди да заплати цената. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка последният дава своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.

10. Поръчката се получава единствено от лицето, направило поръчката.

11. В случай на направено предварително плащане, и отказ на Потребителят да получи поръчката в срок от 30 дни се възстановява стойността на продуктите по посочен от Потребителят начин(ако не противоречи на общите условия на сайта), като разходите по плащането са за сметка на Потребителят.


ПЛАЩАНЕ

1.  Заплащането на поръчаната стока може да се извърши при приемане на поръчката от куриера. Заплащането става по следния начин:

1. 1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

1.2. Плащане с карта. Плащането с карта става предварително, при пускане на поръчката.