Моден магазин Denneris


Вдъхновен от еклектиката на градската мода и женствен стил


Стандартна и curve колекция
Визията на Denneris е да предложим на нашите клиентки модерни градски дрехи във всички размери, на достъпни цени и от старателно селектирани европейски брандове, така че те да могат да изразят себе си, без да изразходват цяло състояние. Denneris е „достъпен шик“ с изключителен избор на тъкани и силен акцент върху детайла. 

Ние възприемаме британското модно наследство, но с модерен привкус. Нашите селекции са вдъхновени от еклектичния стил на града.
Искаме с нашите дрехи да се чувсташ еднакво добре, модерна, впечатляваща, но и удобно както на работа в офиса, в телевизията, в пицарията, в детския център..така и след работа, на кино, направо в ресторанта, в някой бар, на събитие или дори на клуб.
Докато последните тенденции играят решаваща роля в развитието на нашите селекции, поддържането на стила на бранда е винаги в центъра - всяка част от гамата говори сама за себе си!


Кое е нашето момиче?
Момичето Denneris е модерно, независимо и обича да изразява себе си. Тя може да бъде градска работеща жена, бляскава, модерна, женствена или бунтарка, малко смела или дори малко резервирана, но винаги е готова да изследва своя личен стил. Какво още? Момичето на Denneris обича хубавата храна, свежите питиета, обожава музиката и киното, пътешествията в добра компания, семейството и разбира се града си.


Само при нас можете да откриете ексклузивно марките LostInk London и Gabriela Visconti Poland. Двата бранда имат ясно изразени различия в стила - LostInk олицетворява модерната градска и улична мода, докато Gabriela Visconti се вдъхновява от класическата елегантност. Това, което обединява двете марки и Denneris е желанието ни да представяме изключително модерни модели във всички размери - от EU 34 или UK 6 до EU 56 или UK 26.