• BG
    • en
    • bg

Моден магазин Denneris

Две сестри, вдъхновени от градската мода, женствен стил и любовта ❤️


В КАКВО ВЯРВАМЕ 
Вярваме, че чрез модата можем да изразим себе си и разкриваме част от личността си, чрез нея можем да променяме начина, по който възприемаме света, себе си, настроението, енергията и излъчването си, което се отразява на това как общуваме, как се справяме с различните ежедневни предизвикателства и възможности. Вярваме, че една от най-приятните и важни мисии на модата е да обединява хората. 

КАКВО ПРАВИМ
Създаваме настроение като селектираме за теб МОДЕРНИ ГРАДСКИ ДРЕХИ В РАЗМЕРИ ДО 54EU, така че да имаш свободата да изразиш себе си и своя lifestyle. Всички жени са красиви, независимо от техния размер и форма.
Подбираме само модели със съвременен, модерен дизайн, който да кореспондира с последните модни тенденции (кройка, асиметрии, изрязани елементи, декоративни апликации, копчета, шевове, бродерии, набори и пр), така че вече няма нужда нужда да се чудиш дали изборът ти не е твърде ретро или демоде.
СТИЛЪТ? Задължително градски, с присъщата му универсалност и функционалност. Искаме да сме впечатляващо модерни, но не и странни.

С нашите дрехи ще се чувстваш модерна, интересна, секси и комфортно както на работа, така и след работа..на кино, направо в някой ресторант, в някой бар, на събитие или дори на клуб.
В забързаното ежедневие на модерната жена няма много време за преобличане. Често с дрехите от сутринта трябва да сме адекватни в различни ситуации и места - работна среда, работни срещи, срещи с приятели, срещи с другия вид приятели, вечери в ресторанти, събития и др. 
Затова в колекциите ни преобладават модели, подходящи за ежедневието, но и с достатъчно силен дизайн, така че да са атрактивни и при вечерни излизания. Повечето модели се комбинират перфектно както с ниски или спортни обувки, така и с любимите високи токчета, които обаче рядко носим.
 


CURVE КОЛЕКЦИЯ 
Denneris предлага специална CURVE КОЛЕКЦИЯ.
Терминът Curve не може да се преведе на български език с една дума. Curve означава извивка. В модната индустрия, този термин се възприема за модели с размер над 44EU, но на практика Curve са и много жени от по-малки размери, които имат по-женствени и пищни форми.
Тук по-скоро става въпрос за внимание към кройката, специално планиране на пропорциите, детайлите и дизайна, така че да не се получават странни гънки и асиметрии от извивките на тялото, а модела да е хармоничен и красив. Curve моделите не са просто по-големи размери на стандартни модели. Те са уникални, имат различна кройка, съобразена с извивките и женствени форми на жените, за които са предназначени и разбира се отговарят в пълна степен на основното изискване към всички селектирани за теб модели - МОДЕРЕН градски стил.

Всички жени са красиви, независимо от техния размер и форма.
Нашия фокус е да подчертаем красотата на женствените форми, да акцентираме на въздействието, което има дадена визия, да предадем послание, чрез атрибутите на съвременния, модерен дизайн. Не предлагаме широки, дълги и безформени модели, които целят да прикрият всяка форма на тялото.

Ако имаш колебания и все още се страхуваш да се облечеш с привличащи вниманието дрехи, ето няколко примера за световно признати като секс символи жени, които нямат моделски мерки, а имат женствени форми и нестандартни тела:
❤️ Ашли Греъм - най-известният в света plus size модел, тотална модна икона и наша лична муза. Бионсе, Марая Кери, Адел, Ники Минаж, Емилия Кларк - ниска и “пухкава”, в пълен противовес на наложените стандарти за перфектната жена, но въпреки това призната за една от най-желаните и сексапилни жени в киното. Героинята й от едноименния сериал “Game of thrones” е вдъхновението за името и логото на бранда.Ние възприемаме британското модно наследство, но с модерен привкус. Нашите селекции са вдъхновени от еклектичния стил на града.


Докато последните тенденции играят решаваща роля в развитието на нашите селекции, поддържането на стила на бранда е винаги в центъра - всяка част от гамата говори сама за себе си!


Кое е нашето момиче?


Момичето на Denneris е модерно, независимо и обича да изразява себе си. Тя може да бъде градска работеща жена, бляскава, модерна, женствена или бунтарка, малко смела или дори малко резервирана, но винаги е готова да изследва своя личен стил. Какво още? Момичето на Denneris обича хубавата храна, свежите питиета, обожава музиката и киното, пътешествията в добра компания, семейството и разбира се града си.


Само при нас можете да откриете ексклузивно марките LostInk London и Gabriela Visconti Poland. Двата бранда имат ясно изразени различия в стила - LostInk олицетворява модерната градска и улична мода, докато Gabriela Visconti се вдъхновява от класическата елегантност. Това, което обединява двете марки и Denneris е желанието ни да представяме изключително модерни модели в размери - до EU 54 или UK 26.